Land og by

Ny folketingskandidat udvider kredsen

Faxe Kommune: 27 år gammel er han, Byrådsmedlem i Køge Kommune igennem snart 7 år og allerede Folketingskandidat for Faxe og Køge kredse. Nu altså også Næstvedkredsens nye kandidat.

Mandag aften dannede Arena Næstved rammerne om Det Konservative Folkeparti i Næstveds opstillingsmøde, hvor kandidatfeltet talte Michael Suhr fra Holbæk, hvor han er byrådsmedlem, folketingskandidat fra Vordingborgkredsen Peter Brinch og så 27-årige Mads Andersen fra Køge, som udover at være byrådsmedlem i Køge Kommune også er folketingskandidat i nabokredsen Faxe og så i hjemmebanekredsen Køge.

Efter hver kandidats præsentation blev der stemt, og med 22 stemmer ud af fremmødte 33 var unge Andersen en klar vinder.

Det er en stolt Mads som udtaler:

– Næstved er en historisk stærk konservativ kreds, med Helge Adam som et stort forbillede. Jeg glæder mig til at turnere rundt og tale politik med borgerne. Jeg får travlt, det er der ingen tvivl om, men jeg har mig nu et stærkt fundament med tre utrolig stærke nabokredse.

Den nykårede kandidat er ikke i tvivl om hvad han vil tale med borgerne om:

– Vi skal sikre et stærkere Sjælland. Vi skal styrke infrastrukturen både på skinner og veje. Motorvej fra Rønnede til Næstved må være 1. prioritet, og så skal vi hurtigst muligt at have set på, hvordan jernbanestrukturen kan udvikle sig i takt med omlægningen af regionaltogene. Med den rigtige infrastruktur og erhvervspolitik kan Sjælland tilbyde meget til erhvervs-, familie- og studielivet.

Udover de lokale sager, brænder den unge politiker også for noget andet:

– Jeg vil ud og fortælle hvorfor jeg er konservativ. Det er det eneste borgerlige parti som ikke drukner i liberalt eller socialliberalt fnidder. Jeg er konservativ fordi jeg faktisk tror på, at der findes mennesker som ikke er egen lykkes smed og derfor har behov for hjælp, men samtidig at et hvert individ som kan klare sig uden hjælpen, skal dét. At hjælpe samfundets svageste, uden at knække de stærkeste er et af grundelementerne i konservatismen.

Ambitionerne når højt, og hvis man spørger direkte til dem, er svaret meget konsekvent:

– Jeg stiller op her nu, fordi jeg tror på at jeg kan blive valgt. Og jeg vil kæmpe sammen med mine kredse for at det sker.

Kommentarer