Faxe

Billedserie: Super start for 4You i nye lokaler

Se billedserie Think big står der på væggen bag Jes og Jeanet Johansen, som nu har flyttet deres butik 4You til større lokaler.

4You er flyttet ind i  Siggas gamle lokaler i Torvegade 19.

Af Birgitte Grejsen Møs.

For  1 1/2 år siden gik Jeanet Friis Johansen med en drøm om sin egen butik. Hun satte gamle møbler i stand og solgte dem igen, sideløbende med sit arbejde. Drømmen blev til virkelighed da hun åbnede sin første lille butik på adressen Torvegade 7 den 1. marts 2016.

Begrænsningens kunst er en dyd, og Jeanet fik ret hurtigt pladsmangel da indkøb greb om sig, samtidig med at der jo stadig spøgte en drøm om en tøjbutik i Jeanets baghoved.

Nu har hun taget springet og i tirsdags åbnede hun sin butik i lokalerne hvor Sigga har ligget.

Læs også: 4You flytter til større lokaler i Torvegade 19

– Jeg er så glad for de nye lokaler, fortæller Jeanet, og hun forsætter:

– Alt mit brugskunst kan nu præsenteres flot og bedst af alt har jeg nu fået plads til tøj. Jeg har taget mærker ind som Neo Noir, Y.A.S., Love and devine, MAPP, Comfy Copenhagen, og sørme om ikke her også er plads til lidt lækre støvler fra Copenhagen Shoes.

– På smykkesiden har jeg Dansk Smykkekunst og endelig Qnuz Accesories som blandt andet laver spændende bælter, huer og vanter med bling bling.

– Jeg er en pige der elsker lækkert brugskunst, gerne med lidt bling bling, og hvorfor ikke forene brugskunst med lækkert tøj fra nogle spændende og prisvenlige tøjmærker, afslutter en glad og træt Jeanet.

– Det har været nogle meget travle og lange dage, og jeg må nok erkende at i dag, søndag skal jeg bare slappe af og nyde dagen min fridag.

Kommentarer