Faxe Ladeplads

Spiller i Faxe Ladeplads ramte 5-1 lige i røven – to gange

Tirsdag jublede hele Danmark over den flotte sejr på 5-1 over Irland, men i en stue i Faxe Ladeplads var der en dansker i 40’erne, der jublede ekstra meget.

En oddset-spiller fra Faxe Ladeplads havde ved en fejl spillet to kuponer hos Oddset med resultatet 5-1, og endte derfor med en gevinst på 100.000 kroner.

– Jeg havde lige lagt den mindste i seng, og så gik jeg på lokum. Jeg sad og søgte lidt på tidligere landskampe, mens jeg ventede på at skulle ind foran TV’et. Her læste jeg, at Danmark engang havde vundet 5-1, og så tænkte jeg, at det ville jeg da prøve at spille 100 kroner på, siger Oddset-spiller, der ønsker at være anonym.

Da han tjekker, om væddemålet er gået igennem, ser han, at han ved en fejl har spillet den to gange, og dermed er kommet af med 200 kroner i stedet for 100.

– Jeg tænkte da: For helvede, hvor irriterende! For jeg var da sikker på, at nu tabte jeg de penge, siger han og tilføjer:

– Da Danmark så kom bagud var der jo ikke meget at juble over, men da vi kommer på 2-1, siger jeg til min kone, at nu må hun lige heppe lidt ekstra med mig, for jeg står altså til at vinde 50.000 kroner, hvis alt flasker sig.

På det tidspunkt havde han ikke turdet fortælle, at han havde spillet den igennem to gange.

I kampen får Eriksen lavet et par basser mere, og ved stillingen 4-1, har Oddset-spilleren råbt og hujet så højt, at ungerne er vågnet. Bendtner er kommet ind og får tilkæmpet sig et straffespark.

– Jeg var vanvittig nervøs, for hvad nu hvis han brændte? Føj mand. Så var jeg taget i lufthavnen og tævet ham, siger vinderen og griner højt.

– Jeg er altså normalt kæmpe fan af Bendtner, men efter i går, elsker jeg ham 100.000 gange mere.

Heldigvis for oddseren scorer Bendtner, og de sidste 2 minutter og 25 sekunder er de længste i hans liv, som han selv formulerer det. Da Irland får hjørnespark, kan han slet ikke være i sin krop, så da kampen bliver fløjtet af, og lettelsen har bredt sig med jubel i hjemmet, kryber oddset-spilleren til korset overfor familien:

– Ved I, hvad der er ekstra fedt? Jeg har spillet den to gange. Og så jublede vi endnu mere, lyder det fra den glade vinder.

Med en gevinst på 100.000 kroner, får han nu mulighed for at forsøde tilværelsen lidt, men hvad pengene skal bruges på, ved han ikke endnu.

– Jeg har bare sagt til familien, at det bliver en god jul i år, og måske skal jeg til Rusland og heppe på Danmark, hvis gutterne er med på den, siger odds’eren, som også spår Danmark gode muligheder til VM-slutrunden.

– Jeg regner med, vi går videre fra gruppen, og faktisk tror jeg på en kvartfinale, hvis alt flasker sig. Og jeg skal selvfølgelig sætte 100 kroner på, at Danmark vinder.

Kommentarer