Haslev

Pia Raug giver friluftskoncert ved Edelesminde

Edelesminde Musikforening inviterer til deres allerførste koncert – en friluftskoncert med folkesangerinden Pia Raug.

Søndag den 11. juni klokken 15 giver folkesangerinden Pia Raug en friluftskoncert ved Edelesminde på Nielstrupvej 2A ved Gisselfeld Kloster. Pia Raug har i 2017 genoptaget sin koncertvirksomhed, efter flere års pause.

Den nu 64-årige Pia Raug skriver selv om sit come-back:

– I 2012 stoppede jeg min koncertvirksomhed efter 37 år og skrev på min hjemmeside, at jeg ikke gav koncerter ’for tiden’, men det var lidt af en besværgelse, for jeg var ret sikker på, at jeg aldrig ville komme til at stå på en professionel scene igen.

– Musikken var forsvundet for mig. Det, der engang drev mig, var blevet væk, og det var mig selv, som havde forsømt musikken, længe før den opgav mig. Man kan ikke bare sætte kærligheden på standby. Den visner, når den ikke får næring, og jeg havde forspildt alt for mange kreative år og kræfter på alt muligt andet fortæller Pia Raug og hun fortsætter:

– Inderst inde var jeg vel også rædselsslagen for at finde ud af, at musikken ikke længere ville vide af mig. Så jeg åbnede ikke min guitarkasse i de 4-5 år. Men i det seneste årstid har flere samspillende begivenheder fået mig skubbet ud til kanten, og det er altså nu afsættet må prøves. Uden bind for øjnene og uden at vide, om vingerne kan bære.

Edelesminde Musikforening er stolte af kunne præsentere denne fantastiske sangerinde og sangskriver på Edelesminde den 11. juni til musikforeningens allerførste koncert.

Billetprisen er 125 kroner.
Billetter kan købes på telefon 3110 0012 eller på www.billetto.dk

Den næste koncert bliver afholdt den 27. august og bliver med det svensk-danske band ’Spöket i köket’, der udmærker sig ved at være verdens eneste nordiske-fransk-canadiske cross-over folkemusik-bigband.

Man kan følge Edelesminde Musikforening på facebook.

Edelesminde Musikforening er en nystartet musikforening i Faxe kommune, som ønsker at præsentere en række intime sommerkoncerter i de naturskønne omgivelser omkring Gisselfeld Kloster.

Foreningen vil afholde tre til fire koncerter pr sæson, indenfor flere genrer, på Edelsminde Bed & Breakfast, der støder op til Gisselfelds 40 hektar store slotshave.

Edelsminde Bed & Breakfast har til huse i den gamle afbyggergård (gård der er udskilt fra et større landbrug) fra Gisselfeld. Den oprindelige gård er fra 1800-tallet og blev opkaldt efter admiralinde Edele Sophie Kaas. Den nuværende bygning er fra 1932, og bærer stadig navnet Edelesminde.

Kommentarer