Debat

Hvor langt går det brede samarbejde, borgmester?

Jeg er glad for at se, at Borgmesteren går ud og udtrykker ønsket om et bredt samarbejde i det nye byråd.

Indsendt af Michael Rosendahl, Troelstrupvej 3, 4690 Haslev. Nr. 2 på Venstres liste.

Det er også sådan, at jeg synes og ønsker det skal være i et byråd. Vi skal sammen finde de rigtige  løsninger til glæde for borgerne og for en god udvikling for hele kommunen.

Når min bekymring alligevel lurer, så er det fordi, at Socialdemokraterne altid er gode til at tale om samarbejde –  når de selv sidder for bordenden! Hvis Socialdemokrater kommer i ”opposition”, så bliver det med samarbejde ofte glemt og Socialdemokraterne læner sig tilbage og kører egne mærkesager.

Derfor er mit spørgsmål til Borgmesteren – er Socialdemokraterne også klar til bredt samarbejde med en Venstre borgmester for bordenden?

Jeg håber meget på, at vi får en Venstre borgmester i Faxe Kommune efter valget. Jeg synes, at der trænger til et friskt pust på borgmesterkontoret og konkrete visioner i front.

Venstre støttede en bred konstituering efter sidste valg, hvor Venstre – selvom det var det største parti – ikke fik borgmesterposten. Venstre har – ud fra det jeg ser og oplever – ydet sin del til et godt og loyalt samarbejde. I min verden ville man sige, at Venstre har sat meget ind på goodwill kontoen de sidste fire år.

Jeg er personligt altid åben for et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem alle partier – jeg udelukker ingen på forhånd – og jeg håber også, at det er med det udgangspunkt jeg vil blive mødt.

Kommentarer