Vester Egede

Kenneth Nielsen har meldt sig ud af LA

Kenneth M. Nielsen, der var spidskandidat for Liberal Alliance ved kommunalvalget, har meldt sig ud af partiet.

– Kære alle liberale venner, jeg har i dag valgt at melde mig ud af Liberal Alliance, da jeg ikke mener min folketingsgruppe er troværdig mere, skriver Kenneth M. Nielsen på sin Facebook-væg.

Udmeldingen kommer, i kølvandet på LA’s kursskifte tirsdag, hvor de meldte ud at partiet har droppet sit krav om, at en ’historisk’ skatteaftale skal være med i finansloven. Dermed ser det ud til at Liberal Alliances folketingsgruppe stemmer for finansloven, der skal behandles fredag.

– Jeg er grundlæggende stadig liberal, og jeg vil kæmpe lokalt for liberal politik, men jeg kan ikke stå inde for de udmeldinger, der er kommet fra ledelsen, og den måde, der bliver ført politik på. Hvis jeg havde ført samme form for forhandlinger lokalt, ville vi hverken have en formandspost i byrådet eller den politiske indflydelse, vi har i dag, og jeg føler ikke, at jeg kan se vælgerne i øjnene og forsvare den måde, finanslovsforhandlingerne er kørt på, siger Kenneth M. Nielsen til Sjællandske.

– Det er helt korrekt at jeg har meldt mig ud. Derudover har jeg ikke yderligere kommentarer, udtaler Kenneth M. Nielsen til Faxe Netavis.

Kommentarer