Vester Egede

Fiber fra FIBIA – Fup fra Faxe

Jeg har nu boet i Vester Egede i Faxe kommune siden 2005, og ca. ½ årligt har jeg tilkendegivet min interesse for Fiber, først til Seas-NV, dernæst til FIBIA.

Indsendt af  Kenneth M. Nielsen, Birkedommevej 8, 4690 Haslev

Stor var min glæde så da Borgmesteren for lidt over 1 år siden meldte ud at der var indgået aftale med FIBIA om at opsætte FAXE NET hotspots rundt om i kommunen, samtidigt skulle alle byrødder og visse ansatte i administrationen også tilbydes Fiber.

Desuden skulle alle borgere der boede langs den nedgravede fiber, tilbydes tilkobling, JUHUUUU 😊

Derfor stiger min glæde til uanede højder, da jeg så erfarer at lunden ved Vester Egede kirke er udpeget til hotspot og derfor nedgravning af Fiber.

Allerede da de begynder at grave, bestiller jeg min fiber 500/500 mbit og jeg modtager da også en bekræftelse den 22 marts 2017, hvorefter jeg ville blive kontaktet af en tekniker for indskydning af fiber.

Intet er sket, jeg har siden næsten ugentligt været i kontakt med Fibia support og seneste besked er denne.

”Tak for din henvendelse. Jeg kan godt forstå du stiller dig uforstående overfor vores afslag til fiber, men det er besluttet højere oppe i Fibia, at vi desværre ikke kan tilbyde fiber på din adresse. Jeg kan ikke give dig en præcis årsag til at der er gravet ved din indkørsel andet end det muligvis kan være erhvervsfiber som er gravet ned.

Gravet eller ej, så har vi ikke mulighed for at tilbyde dig fiber på nuværende tidspunkt. Om det vil komme en dag skal jeg ikke udelukke, men nu bliver det desværre ikke.”

Imellem bestillingen og dette, har der været lovning på lovning om at nu sker der noget – og sågar også endnu en bestilling der bekræftet den 10 oktober 2017, men altså har jeg vist været trukket rundt i manegen.

Så kære Knud Erik Hansen og Fibia, hvad er det for en aftale I har indgået og har I faktisk meldt noget ud der ikke kan lade sig gøre eller hvad.

Vil den afgående borgmester venligst forklare sine borgere om vi er blevet skudt blår i øjnene, eller kommer der en løsning – dette er i hvert fald ikke i orden over for de borgere der har været stillet FIBER i udsigt.

Kommentarer