Debat

Farvelhilsen fra borgmesteren

Jeg har de sidste 8 år haft verdens bedste job.

Indsendt af Knud Erik Hansen. Borgmester.

Det har givet mig mulighed for at møde en masse mennesker. Borgere i foreninger, i virksomheder, ved arrangementer, 100 årige, diamant-, krondiamant- og jernbrudepar samt brudepar i alle aldre. Jeg har også haft møde med borgere, der havde noget at klage over. Jeg kunne ikke altid give dem det, de ønskede, men ofte hjælpe dem videre mod en løsning.

Derudover har jeg truffet og samarbejdet med utroligt mange engagerede medarbejdere overalt i organisationen. Pædagoger, lærere, ansatte i ældreplejen, vej- & park, brandmænd (som jeg endda var i praktik hos), sagsbehandlere på mange forskellige faglige områder, administrative medarbejdere og ledere. Jeg er imponeret over den faglighed, det engagement og den vilje til at finde gode løsninger for borgerne, jeg har mødt overalt i organisationen.

Det er et stort privilegium som borgmester at få lov til at præge kommunens udvikling. Økonomi, effektiviseringer og ejendomsstrategi har fyldt meget. En god økonomi og en effektiv drift er – selv om det lyder kedeligt – forudsætningen for alt det andet. Jeg glæder mig over, at Jyllands Posten har udnævnt Faxe Kommune til at være bedst til ældrepleje, og at Dansk Idrætsforbund har vurderet, at vi er bedst i regionen til samarbejde med idrætsforeningerne.

Jeg er glad for, at vi er foregangskommune i forhold til alkoholforebyggelse, at der er god vækst i erhvervslivet, og at vi indgår i et professionelt tværkommunalt samarbejde om turismeindsatsen.

Jeg er stolt over, at vi fik etableret Faxe Sundhedscenter, bygget Vibeengskolen, og med lidt politisk behændighed fik sagt ja til vindmøllerne ved Turebylille!

Endelig glæder jeg mig over, at Permatopia er godt på vej, og at det nye Tårn i Camp Adventure forhåbentlig står klar til sommer.

Tak til alle jeg har mødt og samarbejdet med de sidste 8 år.

Godt nytår til alle

Kommentarer